Reseprogram

Magnolia Trade & Travel

Reseprogram 2020


På denna sida hittar du de reseprogram vi har för tillfället. Resorna anordnas i samarbete med beprövade och erfarna partners.

VANDRA PÅ IRLAND 10 - 14 MAJ


Lär känna den irländska själen under vandringsturer med lokal guide i underbart vackra områden i sydvästra Irland. Irlands sydvästra region är troligen Irlands mest älskade område eftersom här finns några av landets mest ikoniska vyer och vandringsleder i världsklass – passande för alla nivåer av vandrare. Anmälan på

https://www.exparesor.se/tour/vandra-pa-irland/

60+ Wellnessresa med BeFair och Turkosen


Innan vårvärmen kommer till Sverige, åker vi ner till det härliga klimatet i södra Spanien. Vi har valt att åka i slutet av mars. Denna månad är vanligtvis en bra månad med behagliga temperatur kring 15-20 grader.

I Altea väntar långa stränder och ett bra hotell. En vecka fylld med motion, spännande vandringar, bra mat och vin, sociala sammankomster och avkoppling.Anmälan på

https://www.exparesor.se/tour/wellness-altea/

VINPROVNING I GEORGIEN 23 – 28 september, 2020


Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga!

I det som nu är Georgien har det påträffats över åttatusenåriga fynd av vin i kvevri. Kvevri är stora lerkrus nergrävda i marken - avsedda för förädling, jäsning och lagring av vin. Dessa krus kan innehålla 800 – 3 500 liter vin. Kvevrimetoden är upptagen på UNESCO:s världsarvslista.

Mer information och anmälan hittar du i progambladet 

MAURITIUS 10 - 22 OKTOBER


Följ med på en resa till den idylliska ön Mauritius!
Mauritius är inte enbart kritvita stränder med vajande palmer och sol & bad.

Här får du spännande möten med olika kulturer, religioner, språk och varierande matupplevelser. Med på hela resan är interkulturutbildaren Christine Beckman – uppväxt på Mauritius – som ger dig inblickar i lokal historia och kultur samt berättar för dig så att du förstår vad det är du ser och upplever. Reseproducent och färdledare under hela resan är Ulla Bergström.

Programmet är sammanställt för att ge dig en oförglömlig helhetsbild av denna paradisö.

Mer information och anmälan hittar du i programbladet

Copyright © All Rights Reserved